Loonse expositie

Meer dan zeshonderd mensen maakten in april al kennis met het Uilennest, fabriek in kunst & ambacht, in de Weteringstraat in Loon op Zand. Het Uilennest exposeert op 18, 19, 25 en 26 mei sieraden, schilderijen, fotografie, beelden en gedichten. Allemaal werk van Loonse kunstenaars.

De expositie wordt op zaterdag 18 mei om 11.00 uur ’s morgens geopend door wethouder Cultuur, de heer Kees Grootswagers. Bezoekers zijn dan uiteraard welkom, de deuren zijn open tot 17.00 uur.

Daarna is deze tentoonstelling in het Uilennest te bezoeken op zondag 19 mei, zaterdag 25 mei en zondag 26 mei, telkens van 11.00 tot 17.00 uur. Het adres is Weteringstraat 17a, Loon op Zand. Let op: er is in de Weteringstraat geen parkeergelegenheid.

Deelnemers aan de expositie zijn o.a.: Nellie Beerens, Rien Bijsterveld, Marie-Louisse van Gastel, Elma Greven, Mildred van Groeninge, Nanda Heikamp, Jack IJpelaar, Evelien IJpelaar-Mank, Greet op de Kamp, Ingrid Kemps, Corry Keulemans, Carin Landman-Fischer, Peter Musters, Frans Oosterwaal, Anneke van Opstal, Jef Pepermans, Lauran Toorians, Tjitske van der Horst, Marja van Trier, An in ’t Veld, Karlijn Verberne, Rianne Hornman en Marieke Vromans.

De expositie vindt plaats op 18, 19, 25 en 26 mei 2019 in Het Uilennest.